Gebouwd met Drupal

 

Afbeeldingsresultaat voor keysabyl

Ik ben Patrick Keysabyl, onderwijzer en ICT-coördinator.  Ik ben verslaafd aan het educatief gebruik van de computer.  Ik probeer af te kicken met wandelen, fietsen, reizen, fotografie, video, lezen, joggen en badminton.  Gelukkig heb ik een fantastische vrouw die mijn verslaving al die jaren verdraagt.

Blogs via mail

Vul je mailadres in:

Met dank aan FeedBurner

QR-code

 

Recente reacties

Geen reacties beschikbaar.

Gebruikerslogin

CAPTCHA
Deze vraag voorkomt spam als reactie. Sorry voor het ongemak.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers online.

 

Hoe veilig is een computer in ons huis?

Als wij de media moeten geloven, dan is een computer in huis een bron van verderf en problemen: onze kinderen komen in contact met geweld en sex, ze maken kennis met volwassen mannen van veertig die zich uitgeven voor meisjes van zestien.  Zoonlief schiet iedereen overhoop in War Craft, terwijl dochter uren na elkaar vertoeft in Second Life. Beiden zijn zo verslaafd aan hun computer dat ze niet meer normaal functioneren in het gewone leven. Onze computer wordt op de koop toe belaagd door virussen, wormen en Trojaanse paarden, die onze bankgegevens stelen waardoor onbekenden er met ons geld vandoor gaan. Cyberpesten is de nieuwste vorm waarmee onze kinderen gekleineerd worden. 

In een voordracht van anderhalf uur ontkracht Patrick Keysabyl een aantal mythes hierover, maar bevestigt ook feiten. U krijgt heel wat tips hoe u niet alleen uw computer beschermt, maar op de eerste plaats uw kinderen aan diezelfde computer. 

Patrick Keysabyl bouwde zijn eerste computer in 1981 en volgt sedertdien de ontwikkelingen op de voet.  Hij is leerkracht en ICT-coördinator in vijf basisscholen van Roeselare en coördinerende ICT-coördinator voor de scholengroep Arkorum met 18 basisscholen. Zelf heeft hij drie kinderen en kent daarom de impact van de computer op de jeugd. Patrick Keysabyl is tevens de drijvende kracht onder Triangel vzw. 

De voordracht wordt gestoffeerd met veel beeldmateriaal. Doelgroep zijn alle ouders met opgroeiende kinderen. Computerkennis is niet vereist, maar er worden wel enkele gratis programma’s getoond die bescherming bieden. Kinderen zijn welkom, maar er worden enkele geheimen verklapt die deze kinderen beter niet weten, want kennis is macht in de computerwereld.

De presentatie vind je HIER

     

Kostprijs van de voordracht €125 exclusief BTW + € 0,30/km

Reactie toevoegen

Filtered HTML

  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
CAPTCHA
Deze vraag voorkomt spam als reactie. Sorry voor het ongemak.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.